Správná volba

Správná volba

Anotace: procházela jsem se parkem..a přemýšlela..podle skutečnosti

Jak se rozhodnout?
Netuším,
právě se o to pokouším.
Je to těžké moc a moc,
Kdo mi příjde na pomoc?

Jdu sama parkem,
jen tak se procházím,
a tu na Něho narazím..

Předvádí se,jak jinak.
Neubráním se,
a padne mi na něj zrak.
Mám za ním jít?..

Naproti jdeš mi mezitím,
já ale nevím ke komu co cítím.
Je to snad láska?Nebo přátelství?
Možná mohu hovořit o štěstí..

Nakonec pujdu za tebou..
Nevím co mě tam táhne..
snad zvědavost,
jak to dopadne?

Tak snad jsem se rozhodla správně...
Autor WerunkaaXD, 27.01.2009
Přečteno 282x
Tipy 9
Poslední tipující: Zasněný básník, Kapka, Caracol, Iwushak...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) pěkná :)

27.02.2009 16:12:00 | Zasněný básník

Hezky jsi to napsala a mně to připomnělo mých šestnáct.

12.02.2009 19:52:00 | Kapka

ST.. něco podobného jsem zažívala a věřím, že jsem se taky rozhodla správně ;-) Hodně štěstí!

27.01.2009 23:25:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí