ŽIVOT jsi Ty... tak proč..?

ŽIVOT jsi Ty... tak proč..?

Anotace: Láska na celý život.? chci.. ale proč zdá se mi, že dříve byla láska hezčí..??

Proč dříve měli jsme se líp,
proč, řeknimi proč?
Proč bez sebe, nemohli jsme být,
a teď, jen hádek kolotoč?

Proč nepíšem si zprávy
jak těšíme se na sebe,
proč dříve jsme se škádlívali,
teď vzpomínka jen zazebe?

Proč nedáš mi pusu na rty
za celý dlouhý den?
Proč osud nám míchá karty,
jak černý noční sen?

Kam ztratila se tvoje touha,
mazlit se a objímat?
Proč se mnou ti je chvíle dlouhá,
a proč mě někdy nevnímáš?

Na co myslíš po večerech,
když jsi doma sám?
Já s medvídkem od tebe
se nejspš objímám...

S pomyšlením, že tu se mnou jsi,
s mravenčením po těle, že tě tady chci..

Proč nelíbáš mě po těle
jak dělal jsi to dříve?
Proč chováš se tak nesměle,
když nám je dlouhá chvíle?

Odpověz mi na všechno
na co se tě ptám,
i za cenu krutou,
že ŽIVOTA se vzdám..
Autor Jean89, 27.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Barpob
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ten pocit...Vyjádřeno naprosto přesně...Dávám ST a radu:nepropadej beznaději...

27.01.2009 18:47:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí