Už dva dni

Už dva dni

Anotace: Už dva dni...tak neskutočne mi chýbaš!

Už dva dni
som necítila dotyk tvojich slov
Už dva dni
som nepovedala: si len môj
Už dva dni
som nevidela tvoje oči
hľadiace do mojej tváre
Už dva dni
som nepočula, že ma ľúbiš
stále

Už 48 hodín
som necítila tvoju sladkú vôňu Armani
Už 48 hodín
moje zmysly nezhliadli
dôverne známu siluetu
ktorá sa odráža na chodníku ako tieň
a vždy obšťastní môj deň

Už 2880 minút
nevidela som Ťa
ani chvíľu

....

slzy

zúfalosti

prídu
Autor Mišiačik, 27.01.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Ik, kikis, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí