Někdy

Někdy

Anotace: Čím víc pracuji tím víc ztrácím naději, že se dočkám toho co opravdu potřebuji.

Miluji vady na kráse
jsou pozůstatkem hnusu.
Miluji krásy na vadě
s obrazem zítřejšího jitra.

Jsem nedostatkem básníka
co iluzí prochází skrze kaz.
Jsem básník s nedostatkem
schopnosti iluzí slovních snů.

Vycpávám prázdné obaly
pro pohled jejich plnosti.
Čistím svou mysl
vycpanou prázdnotou.

Čekám na zasněžené pláni
s vírou směrem na jih.
Čekám na něco co nepříjde.
Přicházím na zastávku
kde konečnou má čekání.
Autor Lipschowski, 27.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Veronikass, Lilly Lightová, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé a moc pěkné...

08.02.2009 10:54:00 | Veronikass

Tipová :)

08.02.2009 10:50:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí