Půlnoční

Půlnoční

Anotace: ... prvni dilo no :X

Sbírka: Bludičky srdce mého

Pokud již spíš,
pak ve svých snech,
přijď ke mně blíž,
noci na křídlech.

Když měsíc mezi hvězdami,
na pouti své popluje,
o tobě zda se mi,
jsem ten který tě miluje.

Až slunce noc zažene,
a nastane nový den,
pak budu dal zoufalý,
protože skončil můj sen.

Pokud již spiš,
pak ve svých snech,
přijď ke mně blíž,
noci na křídlech.

První má myšlenka,
vždy nese tvé jméno,
vše ostatní,
je ve snech uloženo.

Není chvilka,
kdy na tebe nemyslím,
jsi moji duše půlka,
to co mé srdce dělá tvým.

Pokud již spiš,
pak ve svých snech,
překroč všechny překážky,
poletíme noci na křídlech.

Má myšlenka poslední,
je nechť krasný sen zdá se ti,
ať dříve než se rozední,
skončíme ve snovém obětí.

Až jednou se nevzbudím,
zůstanu v říši snů,
prosím na mě pamatuj,
budeš navždy světlo mých dnů.

Až potom budeš spát,
pak v našich snech,
poletíme spolu,
noci na křídlech.
Autor Neldor, 27.01.2009
Přečteno 411x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, LordSet, batůžek na motorku, lucajda89, kikis, Iwushak..., Mbonita, DeathStar
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je strašně krásnáá!! moc se ti povedla... a když k tomu ještě přičtu, že je to tvé 1. dílko... tak klobouk dolůů!!:):) moc pěknáá! a víítej

03.03.2009 00:27:00 | Iwushak...

¦ pěkné :)

06.02.2009 21:10:00 | Qiana

Je zajímavé, jak spousta prvoděl má pomnohu společných rysů, skoro jako by hlavy básníků zprvu těžily z jakéhosi již shůry vloženého základu, který se až postupem doby a s přibývající tvorbou obohacuje a rozrůstá.

27.01.2009 22:03:00 | CorrimsonTom

Skvela, vitej na literu!

27.01.2009 21:48:00 | DeathStar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí