Motýlek

Motýlek

Anotace: ...

Sbírka: S láskou bez lásky

Mrazivý jas vítá ho na světě,
rozpíná svá křídla v kolébce poupěte.

Na obláčku tichounce vstává,
v proužku světla tykadélkém mává.

Vítr hladí ho potulným zpěvem,
nikdy Tvou nelibost neporazí hněvem.

Napíná svou bělavou zář,
na Tvém rameni objeví se jeho tvář.

Sedící vedle Tvého srdce,
které bije nekonečně prudce.

Jak pohladil bělavou hlavinku,
našel bolavou a churavou skulinku.

Potěšil Tě ve svém stínu,
snad zbavil Tě škodného splínu.

Nech putovat jeho sílu,
a přines taky něco k dílu.

Pomoz mu najít cestu ke mně,
aby pomohl tomu co žije ve mně.
Autor Without Love, 27.01.2009
Přečteno 482x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Fiserka, Lilly Lightová, démon zatracení, WAYWARD, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc, moc, hezoucka...moc se Ti povedla.

06.02.2009 21:02:00 | carodejka

Ta je moc krásná :)

29.01.2009 18:52:00 | Fiserka

Moc se mi líbí,jen na konci to dvakrát "mně" mi tam trošku nesedí, ale jinak fakt povedená :)

29.01.2009 15:21:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí