Proč jsi takový ?

Proč jsi takový ?

Anotace: jedna z mála mých básniček .. Jedna z mála těch, které lze zveřejnit ...

Jsi chladný jako led ,
ostrý jako nůž ,
Tvá slova jsou jak jed ,
Nemluv na mne už ...

Jsi jako netvor půlnoční ,
a já joko sluha otročím ,
že v srdci mém jsi nemáš ani zdání ,
splň mi jen to jedinné přání ...

Jeden polibek do konce života ,
ať tenhle život rychle ztroskotá ,
ať tvá vůle tiše se nese ,
tak i ty rychle ztratíš se v lese ...

A já najdu tě , tak jako kdysy ,
proč spadla jsem na okraj mísy ,
proč nemáš už mě rád ?
Kdo mne má teď u srdce hřát ?
Autor Maaakkiii, 27.01.2009
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča, Kes
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí