Epic Fail

Epic Fail

Anotace: Moje dílo číslo dva... (omlouvam se za anglicky nazev, ale vystihuje to nejlepe :) )

Sbírka: Bludičky srdce mého

Své srdce na dlani,
přišel s nadějí k ní,
letmý úsměv věnovala mu,
...úsměv poslední.

Jeho naděje a sny,
vše jako papír hoří.
Dnes sečetla jeho dny,
svět se zatřese – ale nezboří.

Jeji slova jako sníh,
na mysl mu padají každou vteřinou,
co jiného zbývá když mysl tak čistá,
skryla se pod černou peřinou.

Nový den už neviděl,
ukončil pouť svou.
Pro sen který nepřišel,
pro ni – jeho jedinou.

Noc rozprostřela svá křídla,
další list snes se k zemi,
další duše co v odraze hvězd nebe zhlídla,
další jméno upadlo v zapomění.
Autor Neldor, 27.01.2009
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, LordSet, kikis, Iwushak..., DeathStar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to strašně krááásnéééé!!! :) strašně pěkně si to popsal...:)

09.03.2009 15:40:00 | Iwushak...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí