touha po citu...po milování...

touha po citu...po milování...

Anotace: Míša... dílko pro něj..není co dodat... jen, že mě strašně mrzí, že mi klucíí před tebou ublížili a v podstatě si to odnesl ty... protože až s tebou sem poznala co je to láska.. ale svou hloupostí o tebe přišla... nu uvidíme.. třeba skusíme znova...;) :o*

chtěla bych tě milovat, chtěla bych tě mít,
chtěla bych být tvá, cítit dotyky tvý,
chtěla bych být zas s tebou,
být víc, než jen přítelkyná pouhou,
proč jen citům neporučíš,
ty mi nikdy neublížíš,
s tebou bylo wšechno jiný
a i to ostatní...wšechno bylo pozitivní,
ty sis mě ochočil jako krotitel lva,
s tebou mi bylo krásně, konečně sem byla svá,
já jen doufám, že štěstí bude mě, tobě - vlastně nám přát,
že budem zas spolu, že nás u srdíčka bude hřát,
chcu tě zas milovat, budu čekat, nechám nám čas,
chcu abys byl můj...i já tvoje...ZAS!!
až si budu jistá, že umím zas milovat,
budu ti svý srdce chtít celičký dát..
zatím čas mi dej,
pak nám bude oboum hej... :o*
Autor r-a-d-a, 28.01.2009
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Anneli, jesterka, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemá cenu něco hrotit, čas ukáže...

28.01.2009 18:12:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí