...trefil se...

...trefil se...

Anotace: ...

Šípem Amora zasažen
bez tebe žít už nesvedu.
Za zvědavost očí potrestán
za pár vteřin pohledu.

V koutku srdce skučím
dlaně plné lásky mám.
Tělo střelou protnuté
jen proto že tě znám.

Neptal se její ostrý hrot
dám-li nějaké znamení.
A hned za ním přilétla
bolesti spousta a trápení.

Neukojen v touze své
dál existovat zkusím.
V touze tě někdy poznat
v touze slyšet tvůj hlas
v touze dotknout se těla
pro které tak trpět musím…
Autor Modrý Adept, 28.01.2009
Přečteno 424x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Lorraine, Quigleika, Majdi, Kapka, Bíša, Psavec, NikitaNikaT., Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trochu profík co ?

01.02.2009 01:18:00 | anti-HERO

Moc povedená.

28.01.2009 22:17:00 | Psavec

nj, tise ti zavidim :)))

28.01.2009 21:14:00 | saddova

Báseň má myšlenku, zdá se, že víš oč jde... tož, přeji Ti naplnění touhy.

28.01.2009 20:24:00 | NikitaNikaT.

Adeptíku ...nádhera ,čupr :-))

28.01.2009 20:00:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí