seX a molO

seX a molO

Anotace: bez zbytečných keců :)

V sedmém nebi jsi,
když vidíš hladce oholenou ženu,
ta tam je otázka cti
a prosba, zda za muže si Tě vezmu.

Vidina rozkoše Tě láká,
Ty a ona spolu
,,Vyhul mi ptáka!"
-kurvo-
Vy dva a sex v molu.

Pak bez výčitek
miluješ se se mnou,
bezpočet lolitek
šukalo pro peníze s Tebou.

Sex, Tvá záliba,
Tvůj smysl života
pro kterých bych Tě zabila
nebýt sexu v molu.
Autor amores peros, 28.01.2009
Přečteno 550x
Tipy 1
Poslední tipující: Eventris
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Řekla bych, že je to podáno velmi... zvláštně(?) Holt surovost v básni není vše.

28.01.2009 23:43:00 | Andělskými perutěmi chráněna

jo, jsi vylozene romantik...

28.01.2009 21:10:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí