Lásko

Lásko

Anotace: No... posuďte sami

Proč jen pláčeš, lásko?
Když se obrázek rozbil
s tvou milovanou kráskou
a ty jsi snad smyslů pozbyl.

Co se s Tebou děje, lásko?
proč máš dneska chmurný den?
Když Ti řekla, že chce klid,
Ty snad doufáš, že je to sen?

Proč Ti vůbec říkám "lásko"?
Snad miluji Tě, nebo ne?
Jsi pro mne za černou páskou
jen srdce mé se k Tobě pne.

Tak pomoz mi, utěš mne, lásko!
Jak jen můžeš, když pláčeš sám
nad tobě vzdálenou kráskou,
kterou sis do rámu dal.

Osamělý se cítíš, však nevíš sám,
že všechny naděje jsi mi vzal,
protože já Tě miluji, lásko.
Autor lady oToman, 28.01.2009
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí