Blázni

Blázni

Anotace: ...láska je nádherné bláznovstvo:)..

Ktosi raz povedal, zamilovaní sú blázni,
no povedz, kto by sa nechcel tak krásne zblázniť,
túžim byť bláznom po celý život,
bez bláznov svetu je veľmi clivo

Chcem milovať stále, kým nepremením sa v prach,
pestovať s tebou lásku vo všetkch podobách,
si všetko moje životné šťastie,
odporcovia lásky sú iba na smiech

Kým milovanie sa bude spájať s bláznovstvom,
spokojný, hrdý, budem najväčším šialencom,
milujem ťa od päty po vlasy,
si pre mňa nežným synonymom krásy

Vďaka tebe som vitalistom, doloristom,
si mojou, som šťastný, že som vždy na tom istom,
môžu kričať, byť ako chcú rázni,
blázni bláznom vravia - nebuďte blázni

Blázni sú ale tí, čo nevedia milovať,
a s týmtom hendikepom nejde im vyrovnať,
verím, že láska raz zákon bude,
nech blázni bláznov už nechajú v kľude

Milujem - ja to viem, zavolám na celý svet,
nadšenejšieho blázna na celom svete niet,
ľúbiť je predsa ľudská potreba,
veru, som blázon - no blázon do teba.
Autor geronimo, 28.01.2009
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí