Stejná situace...

Stejná situace...

Anotace: (28.1.09) situace, tykajici se nekolika lidi...vseobecne shrnuti vsech do jednoho pytle...Tkanička, Morion, a já vlastně taky...přeju nám hodně štěstí a netrapme se...:-* (asi se v tom castecne najdete, mam vas rada...;-))

Miluji jednoho človíčka,
který však najevo své city nedává,
mám v žaludku malého červíčka,
vždy když s Ním mluvím, červ nadává...(:-))

Natrápila sem se již dost
pro lásku, citů trochu
nyní nevyužiji zlost
zvolím styl volného toku...

Nemá cenu, pro lásku života půl,
trápit se, topit se v sobě,
později vyčteš si, jakejs byl vůl
a vše budeš vyčítat sobě...
----------------------------------
užívejme si života, dokud mladí jsme
a netrapme se zbytečně
dlouhá období
pro svoje
Lásky
Autor B.a.r.b.a.r, 28.01.2009
Přečteno 263x
Tipy 11
Poslední tipující: Rolnička, Helena Buchtová, kucky, Mbonita, Bíša, WAYWARD, Morion
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tan závěr..mi dodává optimismu,že ní vše ztraceno...

29.01.2009 07:26:00 | Mbonita

...moc se do toho nepletu,ale s tím pod čárou souhlas

28.01.2009 23:05:00 | WAYWARD

Přesně tak. Absolutně se v tom vidím. Bohužel... Moc hezky jsi to napsala... ST

28.01.2009 22:45:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí