Pokus o Vyznání

Pokus o Vyznání

Anotace: (28.1.09) ...heh... vypsala jsem se ze svého srdíčka...budeš to číst, neb se dřív potkáme a já Ti to budu moct říct do očí??? tot otazka...

Chtěla bych napsat Vyznání,
jsem si však stoprocentně jista,
že maličko nejistotou zavání,
má duše již není čista.

Těžko se Vyznání píše,
když vím, že Ty to budeš číst, jistě
tajemně zalezu do svojí chýše,
schovám se, zmlknu a začnu rdít se.
---------------------------------------
Chci, abys věděl,
že ta zpráva,
byla myšlena vážně...
Nejraději bych Ti řekla do očí,
že Tě miluju,
ale vzhledem k tomu,
že sme neměli příležitost
se vidět
a byly čtyři hodiny ráno
a já Ti to prostě říct už musela,
tak sem Ti to jen napsala...
Ale bylo to upřímné..
a pravdivé...
Ty?
Smska vůbec neexistuje?
Co si o tom mám myslet?
-------------------------------------
Asi zůstávám dále
"jen" kamarádkou...
-------------------------------------
Dobrou noc a krásné sny,
vzbuď se do pěkného rána,
už Ti zbývaj jen dva dny,
bicí černé jako vrána...

přiletí...
a neodletí...

moje touha...

po Tobě...

Miluju Tě...
Autor B.a.r.b.a.r, 28.01.2009
Přečteno 404x
Tipy 11
Poslední tipující: Rolnička, JR, Helena Buchtová, Holis, kucky, Iwushak..., Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně upřímné a něžné :)

30.01.2009 21:35:00 | JR

;) snad ti to vyjde;) musí!

29.01.2009 21:44:00 | kucky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí