vyznání

vyznání

Anotace: bolest a naděje

Lásko
když bdím myslím jen na Tebe
když spím o Tobě se mě zdá
a když se probudím pláču steskem lásko má
Chybíš mě, chybíš mě jako vzduch
když přemýšlím, vždy ve snách bloudím jako duch
Srdce bolí a bije jako tisíc zvonů
miluji Tě a chci jít k Tobě, k Tobě domů
Já chtěl jsem Ti tím veršem říct, že krom Tebe nechci nic
Chci jen Tebe za manželku, Tebe a pak malou dcerku
Už nechci poznat jinou lásku
už nechci s jinou na procházku
chci jen doufat že nám štěstí plyne
láska, věrnost a nic jiné
Autor mystrxy, 29.01.2009
Přečteno 740x
Tipy 2
Poslední tipující: Aka Kiss
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí