Miluju tě =(

Miluju tě =(

Anotace: http://bandzone.cz/anetqa (ještě není aktivní, ale brzo bude)

Nevím proč to skončilo
Možná že se na pilu příliž tlačilo
Měl si mě varovat
Sem to tak nechtěla
Kdybych to předtím věděla
Nemusela bych to teď ze sebe čarovat
Vím že nejsem jedinečná
Někdy si připadám přebytečná
A tak se zase běžím schovat
Do svého světa
Kde jsme jenom MY
Jenom já a TY
MY !

Nedokážu říct oukej a odejít navždy
Jednou provždy ..
Když sem ti řekla že tě miluju
Tak vlastně napořád už ti to slibuju

Řekni mi důvod proč musel si odejít
Navždy jen TEBE chtěla jsem mít
Nezvládám to bez tebe
A nezvládám to bez NÁS !
Tak vrať se ke mě
A jen tak vem mě
Ani nevíš jak bych si to přála
Bych se snad už ani tak nebála
Když zavřu oči vidím jen Tebe
Vůbec nevíš jak mě to bolí
A kolik mě to síly stojí
Abych když tě vidím s nějakou jinou
Nemusela se jít hned killnout !

Chtěla bych být vedle tebe
Společně se dívat na nebe
Zase vedle tebe ležet a koukat se ti
Do očí a čekat až se se mnou zase celej svět zatočí

Ty si mi ale napsat: "Velký přátelství, ale láska to není"
A moje srdce to pořád dost raní
Jako kus skla mi to v srdci trčí
Moje srdce to hodně bolí ...

Miluju tě!
Chápej!
Miluju Tě !
Prosím!
Miluju Tě!
Vrať se!

Vůbec nevíš jak mě to bolí
A kolik mě to síly stojí
Abych když tě vidím s nějakou jinou
Nemusela se jít hned killnout !

Chtěla bych být vedle tebe
Společně se dívat na nebe
Zase vedle tebe ležet a koukat se ti
Do očí a čekat až se se mnou zase celej svět zatočí

Ty si mi ale napsat: "Velký přátelství, ale láska to není"
A moje srdce to pořád dost raní
Jako kus skla mi to v srdci trčí
Moje srdce to hodně bolí ...

Vím že nejsem jedinečná
Někdy si připadám přebytečná
A tak se zase běžím schovat
Do svého světa
Kde jsme jenom MY
Jenom já a TY
MY !

MY!

MY...

Nezvládám to bez NÁS
A nezvládám to bez TEBE ...
Chápeš? Jenom MY ...
Miluju tě ...
Velký přátelství ale láska to není ?
Moje srdce to pořád dost raní ...
Autor Aliska-Natálka, 29.01.2009
Přečteno 485x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí