Sama

Sama

Anotace: pořád sama...

Jako každý den se probudím a zjistím,
že jsem sama.
Nikdo vedle mě neleží,
nic mě netěší.
Radši jdu ještě spát a je to ještě horší,
sny o lásce se blíží.
Nevím jestli je to moc co chci,
stačí mi jeden kluk jinak nic.
Kluků je hodně všude,
avšak já asi nenápadná jsem nikde nevidí mě.
Stojím na chodníku lidi kolem chodí.
Nikdo se nepodívá,neohlédne,
jako bych ani tam ani nebyla nikde.
Ted nevím jestli sním či bdím,
ale po lásce pořád toužím.
Autor Haniik, 29.01.2009
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo touží, někdo souží, ale najde každý, ty určitě taky.

13.03.2009 16:11:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí