já a on

já a on

Anotace: nikdo mě nevidí...

Stojím na ulici,
venku prší a lidi pospíchají aby nebyly v dešti.
Nikdo mě nevidí,
nikdo mě neslyší.
Když v tom uvidím jeho,
v tu chvíli mé srdce si vzpomenulo.
Stojím tam a čekám na něho,
ale on projde,nevidí že čekám na něho.
Jdu mu naproti,
když v tom uvidím ji.
Jdou k sobě blíž a blíž,
já rychle hledám skrýš.
Přivítají se a já si vzpomenu jaké to bylo,
když vítaly mě předtím rty jeho.
Chci jít za ním vše mu říct,
ale k jeho srdci už nemám klíč.
Tak stojím na ulici,
venku prší a lidi pospíchají aby nebyly v dešti.
Autor Haniik, 29.01.2009
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, kikis, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí ;)

29.01.2009 21:27:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí