víš to

víš to

Anotace: někdy chybí slova, skoro vždycky sakra! když je potřebuješ

já vím ,
že noc je bílá
že má bílé tělo
bílé
jak ty neopálené kousky ňader
které z tebe tak…
tak svítěj do tmy
a přesně taková je ona
podívej se nahoru
jak ji skrz krajku
to bílé tělo prosvítá

nejsou hvězdáři
jen nedočkaví voayeři
co čekaj
že každou chvilku musí vidět o kousek víc?

nepovedenej vtip,
nějak mi poslední dobou nejdou
a ty to víš
když se oblékáš krajkou
Autor kulishak, 30.01.2009
Přečteno 593x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, teddybärchen, kouzelníček, zlomeny srdce, monitor, davidoff, Noc17, sophia92, hanele m., Churry, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí