Vínová víla

Vínová víla

Anotace: ...

Na dně láhve od vína,
mi malá víla povídá:
"Nehledej útěchu v červeném nápoji,
snad srdce vaše se zase propojí.
Všude létá naděje
a když nebe černé je,
rozsviť si světélko bílé
a důvěřuj vínové víle.
Jednoho dne se sejdete
a vaše láska zase pokvete!"
Tak teď tu sedím,
do prázdne láhve hledím.
Doufám, že malinká víla
o příštím životě nemluvila!
Autor incognita, 30.01.2009
Přečteno 565x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...mluvila o nové lásce,větší

30.01.2009 17:12:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí