Králi ...

Králi ...

Anotace: ...

Smutná víla
trochu zvrácená
je to síla
záda zmlácená
ztráta ze zrady
zrada ze ztráty
moje nálady
na tvý náhrady
Prázdná duše
drtí suše
tvoje kecy
vidíš přeci
že jsme bez šance
zavři do rance
svoje pocity
zrádče zrádců
špatných rádců
špatný králi
povídali
že tě znali
dobrou frašku
tobě hráli
o ztraceném
hloupém králi
o tom jak ho
od těch hnali...
od těch co ho
milovali
Uvěřil si
smutný králi
do očí ti
rádci lhali
za zády se
tobě smáli
tvoji vílu
zmlátit dali
do pekel jí
bičem hnali
tak to s tebou
králi hráli
uvěřil si
a teď trpíš
jen vzpomínky
v rukách drtíš ...
Autor Melfëa, 30.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Petbab, Spadlá z nebe, Rbb, Blázen? =), Kapka, 5thelement, páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..už dlouho jsem nic tak dobrého nečetla, to psal přímo život..

30.01.2009 15:32:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí