Tvoje přitažlivá síla

Tvoje přitažlivá síla

Anotace: je krásné milovat a je krásné být milován...

Tak,jak voda oblázky láskyplně omílá,
tak já chtěl bych se objímat s tebou.
Tk,jak Slunce na obloze pobíhá,
tak já bych chtěl běhat s tebou.
Tak jako mazlivá kočka na křesle pospává,
tak já bych chtěl usínat s tebou.
Tak jako vyhlaslá hvězda ve vesmíru ploucí,
tak já bych chtěl vyhasnouti a plouti s tebou.
Tak,jak dokažeš přehlížet ty mě,
tak já bych chtěl přehlížet tebe.
Autor Markeťák713, 30.01.2009
Přečteno 577x
Tipy 3
Poslední tipující: Jamesow, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná moc:)

31.01.2009 16:18:00 | Black Martinsha

Líbí se :)

30.01.2009 15:34:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí