Nevyznám se v Tobě....

Nevyznám se v Tobě....

Anotace: Někdy bych opravdu těm klukům chtěla vidět do té jejich "bedny"

Když něco uděláš,děláš jako by nic
u Tebe člověk neví,co je tvůj rub a co líc.

Někdy nevím co má tvé chování za význam,jsou chvíle,kdy se v Tobě vůbec nevyznám.

Nemám ráda,když mě v nejistotách čekat necháváš,
že vše bude v pořádku,to mi stále nalhaváš.

Kdy už nejistota skončí a my řeknem DOST!
Kdy už přídem na to,že nám někdo k sobě zničil most.

Já si to uvědomit stále nechci,
ale ty už na to přicházíš.
Nejsem si tím jistá,ale pomalu z mého srdce odcházíš...

Nemá cenu Tě v srdci mít,jenom pořád doufat a on nás dvou snít.

Už nemůžu dál a boj o lásku končím.Je to sice těžké,ale s naději se loučím...
Autor Ms.Lonely, 03.10.2005
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí