Vím...

Vím...

Anotace: Všechno to byla moje chyba... Psáno už dřív,za komenty jsem ráda

Vím, že co jsem udělala, není fér,
Ráda bych to vzala zpět,
Sice nemám v ruce kvér
A snad se nerozpadne svět.
Stejně mě to bolí,
To mi věř,
Nic na světě tolik nebolí,
To mi klidně svěř,
Nechtěla jsem ublížit a lhát,
Srdce mi krvácí,
Snad není to tak znát…
V uších mi svědomí hučí a horká krev burácí,
Stejně jako život a naděje se mi vytrácí.
A tak prosím tě o jedno,
Odpusť,
Chyby mám, ale pro jednou…
Prosím jen odpusť…
Autor Lilliane, 30.01.2009
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, jesterka, Daisy..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Srdickove.

14.02.2009 18:51:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí