Puppy love

Puppy love

Anotace: Jako na horské dráze, nahoru a dolů. Asi na to nemám žaludek, dělá se mi špatně. Však to záte, někteří...

-------------------------------
Vyznání, co chutnala jako višně,
ústy naději mi dává,
my dva chovali se pyšně,
byla to ta pravá.

Její ústa byla hladové,
ale lásku mi nedala,
tak jako oči saddové,
jiná slova hledala.

Myslím, že ji to zabije,
rozbila lásky vázu,
rychleji než WAYWARDOVA fabie,
řítí se vstříc srázu.

Polibky protkané perlami očních důlků,
z básní a lásky stavěné révoví,
nechala si na mě větší lásky půlku,
jak by to dopadlo, nikdo se nedoví.

Dva básníci v boji o ženu,
odpusť (ne)příteli,
dál už se neženu...

.
Autor JR, 30.01.2009
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

promiň, nelíbí se mi, že si se vzdal ...
ale tuším proč ...

05.02.2009 07:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

cocococo? :)

31.01.2009 20:57:00 | saddova

...nemůžu tě tipnout,ale díky za příměr :-) zrychlím

30.01.2009 21:32:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí