Snad ještě.

Snad ještě.

Anotace: Květiny odkvetou,ovoce uzrává, vášeň,ta pomine,láska však zůstává.

Snad ještě najdeš klíč,
jenž otevře mi dveřě,
když nepošleš mne pryč,
sním zbytky od večeře.

Snad mi chceš odpustit
a duši klidu dát,
zkus v krbu zatopit
a srdce rozehřát.

Snad vezmeš do dlaní
mé city prostydlé,
jak zmoklý pes, má paní,
jsou schlíplé u židle.

Snad rozesteleš lože,
svou hrudí chceš mne hřát,
pak řekneš mi: "Ó bože,
já vím, že mne máš rád.
Autor ota.pé, 31.01.2009
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: ota.pé, labuť, MalaIzis, Jaromila, danav
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí