noci s nepřítelem

noci s nepřítelem

Anotace: ,,

Dva metry lana
v půjčovně provazů
půjčím si na neděli
snad jsou to rána
bez lásky důkazů
co nás dělí
a nebo noci studený
s jedním mrtvým tělem
ozvěny šeptaj ze stěny
spala jsi s nepřítelem...
Autor zenge, 31.01.2009
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., enigman, Hloupá Květinka, sondulacek, páááááááá, Churry, MalaIzis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí