Remington

Remington

Anotace: ..

Seru na kecy
kněze z kaple
...nezabiješ
říkají mi raple
v lochu stejně schniješ
za to může ona
moje dáma ze všech dam
co každýmu řekne ,,dám,,

V krámě koupím tý mý dámě
Remingtona na dvě hlavně
hlavně nenápadně
až bude civět u dveří
dám si k večeři
vepřo se zelím
pak s úšklebkem kyselým
chtíč jí z hlavy vystřelím..
Autor zenge, 31.01.2009
Přečteno 305x
Tipy 8
Poslední tipující: raďo, židle, Holis, Kapka, Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí