chci...

chci...

Anotace: chci...

Chci něco co bych mohla objímat,
chci něco co bych mohla zulíbat.
Chci mít pocit jistoty,
chci mít pocit blaženosti.
Chci otevřít srdce tomu,
kdo si ho zaslouží.
Chci otevřít srdce někomu,
kdo bude při mně stát,
kdo bude mě milovat.
Chci lítat jako pták s láskou a něhou,
chci lítat jen a jen s tebou.
Kdy pochopíš,že milovat je lidské a ta boží láska
se nikdy v životě nikdy nemýlí.
Kdy pochopíš,že miluji tě já,
kdy pochopíš,že láska je nesmírná.
Autor Haniik, 31.01.2009
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo to možná nechápe...

13.03.2009 16:15:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí