Pro mojí lásku

Pro mojí lásku

Anotace: ...snažil jsem se, snad budou místní kritici hodní:)

Tohle co je tady napsaný,
je pro tebe lásko stvořený.
Pro tebe, která už čtyři měsíce,
šetříš kvůli mně svoje plíce.

Aspoň si to říkala
a radost mi tím dělala.
Pro tebe, která se trápíš,
když říkám:,,Kdy se mi vrátíš?“
Když dokola omílám:
,,Co jsem ti zas udělal?“

Máš to se mnou vážně těžký,
třeba když mi voláš a já řídím běžky.
A nebo když říkám, že nemam čas,
protože prej mě volá chlast.

Já vim, občas jsem nepříjemnej,
ale pořád děsně zamilovanej.
A to do tebe, do mojí Nikolky,
ty jsi lepší než ostatní holky,
ne, to je málo pro tvé uši,
tobě patří to nejlepší.

Jsi ta nejlepší na světě,
říkám to všem i tetě.
Jak miluju a zbožňuju tě.

Jsi krásná, úžasná a nádherná,
z ostatních na tebe nemá žádná.
Protože ty jsi moje první dáma
a doufám,že nebudeš nikdy chtít být sama.
Autor Marselus, 31.01.2009
Přečteno 663x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, Thesssinka, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to od srdce a proto tip.

06.02.2009 23:24:00 | Lilly Lightová

promiň bez tipu, ale obsahově jsi tím určitě řekl to, co jsi chtěl a měl na srdci a to je přece důležitější než nějaký tip. Drž se chlape ;-)

01.02.2009 09:35:00 | Dejfor

Za snahu a pro štěstí... "o)

31.01.2009 16:27:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí