Jen jako...

Jen jako...

Anotace: .......možná........

Bílá jako lilie a bílá jako sníh,
už nikdy k tobě nepřijde-to pohřbilo tvůj smích.
Červená jak růže a červená jak krev,
už nikdy k tobě nepřijde a nevrátí ti dech.
Co stalo se, to stalo se, teď černý je tvůj pláč,
tys milovala on tebe ne-byl to falešný hráč.
Teď pod černou zemí,černým nebem
ležíš v černé posteli.
Tohle chování nechme dětem-
my dva jsme dávno dospěli.
Autor Kristýnka15, 31.01.2009
Přečteno 366x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Lilly Lightová, Doradan, kikis, Danah, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pěkná básnička...tip.

01.02.2009 14:52:00 | Lilly Lightová

Opravdu pěkná. Jiskrná :o)

31.01.2009 19:19:00 | kikis

..líbí se mi...

31.01.2009 19:11:00 | Danah

Vynikající!!! "o)

31.01.2009 16:26:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí