Oči s blankytnou modří

Oči s blankytnou modří

Anotace: Má první básnička, snad se bude líbit

Venku se potemnělo
a mě zastesklo.
Jak dlouho ještě?
Než uvidím tvé oči.
Oči s blankytnou modří
po kterých mé srdce tolik.

Bojím se strachu,
že jednou bez dechu a tebe
zůstat budu muset.
Sílu pomalu ztrácím.
Život ze mne vyprchává.

Však pak dveře se otevřeli
a mé oči tvé uviděly.
Oči s blankytnou moří,
po kterých mé srdce hoří.
Ruku v ruce jsme stáli,
a lásku věčnou si slibovali.
Autor Verru, 31.01.2009
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí