Minulost nechávám vát...

Minulost nechávám vát...

Anotace: pěkně srýmovaný....

Stalo se něco,co němělo se stát.
Oznámil's,že mě máš pořád hodně rád.
Tvá slova mě ale donutila se smát.
Myslíš,že se jen tak nechám vzdát?
Že své srdce ti budu chtít zas dát?
Přestaňme si se svými city hrát.
A ty mi přestaň konečně lhát!
Proč bych ti měla věřit,že chceš všechno zpátky dát?
Autor Ms.Lonely, 03.10.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo jednou zklamal, může zklamat zas!

05.10.2005 11:34:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí