Souzená

Souzená

Anotace: a hořká

Opilá touhou Tě vlastnit
odsouzená ke hříchům lásky
a najít smysl života jež
už má vrásky vryté pod kůží.

Dýchat vůni hořkých mandlí
vnímat svůj život jako čáru
osudu,nechat si vyložit karty
a jít po stopách kde kdysi někdo
byl.

Zapálit si cigaretu,dát si panáka
položit ruce na kolena a co bych
vlastně chtěla,jen tak si někam jít.

Do nekonečných dálek se toulat bosá
zírat na modré nebe a něco si přát
pak jít do hlubokých vln a řvát.

Jako hloupá malá holka co kdysi
princeznou si přála být,teď jsem
velká a z iluzí už nemám nic.

Tak skončím opilá v tůni snů
souzená za lásku a za srdce
které trpce chutná.
Autor Kett, 31.01.2009
Přečteno 426x
Tipy 17
Poslední tipující: Bean, nejsembásník, Bíša, Modrý Adept, lucajda89, Quigleika, jedam, Nola77, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesuď..
budeš souzená..
nebuť
tolik studená..
rozevři náruč a srdce rozpumpuj
jistě se najde..ten..
co bude jen tvůj..

15.02.2009 07:58:00 | Bean

souzená za lásku
opilá v tůni snů
srdce na provázku
kolik mu zbývá dnů?

05.02.2009 15:42:00 | nejsembásník

Láska je krásná, dokáže stavět vzdušné mosty. Jen někdy dokáže i působit bolest...

31.01.2009 23:30:00 | Nola77

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí