na cestu

na cestu

Anotace: ...se vydám sám a přece s Tebou...

...

do torny omšelé
sbalil jsem na cestu
do ubrousku pečlivě
Tvá milá slova
jistě mi k chuti přjdou
až zloba mi nemilé
zkoušky na mé pouti
přichystá

...

k nim přiložím
i milá Tvá pohlazení
až večery chladné budou
kdy teplo krbu schází
to teplo vřelých objetí

...

a abych nikdy nezapomněl
na pohled který
loukou voní
vložím ještě
dva kvítky
v barvě nebe

...

pak přidám do láhve
si něco k pití
trochu rosy z květů
a malin ze Tvých
sladkých úst

...

pak už
na cestu se vydám
a s obrázkem Tvým
v kapse svého srdce
statečně vykročím
do toho velikého světa

...
Autor chalcedon, 31.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyška, páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak šťastnou cestu
:o)

02.02.2009 19:30:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

Přijde mi prostě krásná i prostě krásná.

01.02.2009 01:13:00 | Kyška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí