tys...

tys...

Anotace: vztah je nestálý

Tys první pusu mi dal,
tys první lásku mi vyznal.
Tys dlouho se mnou vydržel,
tys se mnou dlouho být chtěl.
Tys první můj kluk byl,
tys ukázal mi,jaké to je být zamilovaný.
Tys problémy se mnou měl,
tys je vyřešit je chtěl,
ale tys neuspěl.
Tys skončil to,
tys nevydržel už jsi to.
Autor Haniik, 01.02.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Heavy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle znam...je to jakobys mluvila o me...

13.03.2009 16:12:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí