Vidím to jako včera

Vidím to jako včera

Anotace: Celý život se ohlížíme nazpět

Vidím to jako včera

Vidím to jako včera
To neodnesl čas
Vidím to jako včera
Školní lásky jsou v nás!

Holky s taškami v podkolenkách
Na zídce sedící
Každý den po škole
První lásky řešící…

To my fotbalem žili
Góly padaly stále
Tenisák po kapsách měli
Holky fandily dále!

Čas plynul a neodnesl nic
Co bylo v nás
Ať byla zima, nebo hic
Láska ničila nás….

Po letech vzpomínáš na chvíle
Kdy poprvé políbit směls
Za gól vsítěný z píle
Odměnu sladkou měls!

Vidím to jako včera
To neodnesl čas
Vidím to jako včera
Láska ničila nás
Celý život…..ničila nás!
Autor v.hercik, 01.02.2009
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Květka Š., Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...já chytal a střílel penalty,nejeden zápas u holek vyhrál

01.02.2009 20:19:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí