Druhému únoru

Druhému únoru

Anotace: ...k výročí jednoho měsíce... (miluju Tě!)

Měsíc odešel do ztracena
a já tvou láskou pohlcena
jsem jak vítr ve svůj mlýn

Polož hlavu na můj klín
opatruj poklady, které si už objevil
Ukaž znovu lásku kterou už si projevil

Od druhého ledna
k druhému únoru
byl jsi číslo jedna
ke splnění úkolu

Byl jsi můj spánek, vášeň i lež
Řekla jsem odteď: „Mé srdce střež.“

Zůstanu takovou jakou jsem byla
když jsem se s tebou zasnoubila
Autor eery, 02.02.2009
Přečteno 422x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, strašidýlko-střapatý, Dejfor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí