TY...

TY...

Anotace: ....

Tvé oči vypadají, jako díra černá.
I když čokoládovou barvu mají,
jsou stejně hluboká a temná
a spousty věcí tají.

Tvůj úsměv je drzý, však milý je mi též.
Ale jako by se pod ním občas schovávala lež.
Že je to jen maskot, který za pravdu se stydí,
tak přetvářky a lež mnohem radši vidí..

Tvé rty jsou jako chtíč –
- líbat bych je chtěla.
Ale vše je zvláštní,
kéž by jsem to směla.

Tvůj hlas je stejně bezcitný jak kouzla čaroděje.
Stačí jen pár slov a nevím, co se se mnou děje.
Jako bych byla začarovaná a bez moci.
Však víš, že jenom ty mi můžeš pomoci.
Autor Castiza, 02.02.2009
Přečteno 529x
Tipy 11
Poslední tipující: Rošták Domča, Psavec, Holis, Rbb, Bíša, Laivindia, Paulik, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda,při čtení téhle básně mě skoro běhal mráz po zádech...moooc krásná...

16.11.2009 17:04:00 | Rošták Domča

Hezky píšeš.

13.05.2009 11:55:00 | Psavec

zajímavé:-)

14.02.2009 21:46:00 | Poetický Ďábel

nádherné dotklo se mě to

09.02.2009 16:00:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí