láska bolí..

láska bolí..

Anotace: I takhle to někdy dopadne..

Chci milovat
a ne jen snít,
chci cokoliv,
jen už ne sama být.

Objevil ses jednoho krásného dne,
splnil jsi mou touhu
za ruku jsi mě vzal,
polibek jsi mi dal,
svou duši spojil s mou..

Leč už to pravda není,
proč se to tak všechno mění?
Proč nemáš mě už rád?
Chtěl sis snad se mnou jenom hrát?

Ubližil jsi mi,
odmítl jsi mou lásku,
vzal sis tu krásku,
mnou uz jen pohrdáš..

Jsi zlý a podlý,
nelítostný,ubohý,
hnusíš se mi,
však já miluju Tě pořád,
z hlavy a ze srdce Tě nedokážu dostat..

Srdce mi puká,
já prožívám muka,
strašně to bolí.

Chci mít srdce jako led,
nechci nic cítit,
nechci tu už být..
umírám ted, hned..

Slzy mi stékají po tvářích,
v očích se odráží bolest a zklamání,
krev mi stéká po těle..

Necítím už nic,
jen úlevu..
zase se usmívám,..

Já přijdu zas,
v onen pravý čas..
Vrátím se.
Autor Jalisca, 02.02.2009
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Házté, Lilly Lightová, démon zatracení
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, to je láska...krásně napsané, tip.

02.02.2009 16:09:00 | Lilly Lightová

...Je tam vše, co obsahuje láska...také, že mezi láskou a nenávistí je tenká hranice...:D

02.02.2009 15:45:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí