Hledání

Hledání

Anotace: Po dlouhé době, snad jako bych začínal zase od začátku...

Život je hledání druhého k sobě,
toho, kdo k nám jde do páru.
Každý to má už vloženo v sobě,
ať v mládí a nebo ke stáru.

Ten ideální určitě někde žije
a možná jste ho i potkali.
Třeba vám vaše záda vždy kryje
a nebo jen procházel v povzdálí.

Doufáme, že snad se potkáme jednou,
že naše cesty se v životě spojí,
že oči se v pravou chvíli zvednou
a ty uvidíš, jak před tebou stojí.

Dojde vám, že sebe jste hledali,
že to je to na co tak dlouho čekáte,
že konečně jste toho do páru potkali
a do života už se společně vydáte.

Jedno úskalí však tohle hledání má,
když pozdě dojde k tomu setkání,
stává se, že už se k jinému zná,
vždyť ne každého baví to čekání.

Tak jdeme životem a vlasně nevíme,
jestli ti praví tam ještě teď čekají.
Naději, jak domek z karet si stavíme
a doufáme že naše cesty se setkají...
Autor Sad_Optimist, 02.02.2009
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Pelican
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak v tom se vidim....moc povedený!!:o)

08.02.2009 02:21:00 | Spadlá z nebe

čistá pravda

03.02.2009 00:59:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí