Co když...

Co když...

Anotace: já se nebojím, já mám jen strach:(..Nikol Autratová (3/2/09, 10:20)*for eL*

Chci ti toho tolik, lásko, říct,
Chci se zvednout a za tebou utýct.
Teď, když jsi ode mě ještě dál,
Všude kolem tebe hezcí, cizí lidi,
No řekni, kdo by se nebál?
Co když je tam někde mezi nima
někdo jako já?
Nebo jinej a lepší?
Já jsem mezi svýma,
U mě to není věc podstatná,
Ale co když ti tam bude někdo bližší?
Nepřežila bych,
kdybys mi řekla: „Sbohem
a moji stránku otoč.“
Nežila bych dál,
Neměla bych proč!
Jedině ty jsi smysl mýho žití,
Jen tobě patří mýho srdce bytí.
A ty to, lásko, víš,
Neboj, i já to vím,
Bez tebe si zkrátka,
Život představit neumím.
Ale pořád se nemůžu zbavit myšlenky,
Ty tam nová, sama a všude hezký holky.
Od tebe různý věci vyzvídaj,
Letmo se tě dotýkaj,
Co když tě někdo začne svádět
a ty podlehneš?
Řekneš si, že to nemusím vědět
a do postele s ním, s ní zalehneš?!
Ať je to holka nebo kluk,
To mi je fuk…
Vím, vím, vím,
Zbytečně se strachuju,
Doufám, že zbytečně!
Ale pořád si to maluju.
Ať už jsi se mnou a věčně!
Náš krásnej život,
Jen TY a JÁ,
Já do tebe blázen
a ty moje láska jediná!
Lásko, znamenáš pro mě hrozně moc,
Myslím na tebe pořád, v den i noc
a pořád je mi strašný smutno,
ty jsi zkrátka moje všechno!!
Miluju Tě tak,
Že to prostě nikdo nepochopí,
Představit si to neumí,
Je to to nejsilnější, čeho je moje srdce schopno,
Chci jen tebe a nikoho jinýho!
Lásko, já v tom mám jasno!
Prosím tě, pamatuj na mě,
Že tu jsem pro tebe,
Cokoliv budeš chtít, v každý době.
Nikomu tě nedám.
Já jsem tvoje
A ty jenom moje!
A vzít si tě nenechám!!!
Nikdy tě neopustím,
Bez tebe je ve mně prázdnota,
Jsi prostě LÁSKA MÝHO ŽIVOTA!!
Nezapomeň!
Nezapomeneš,
Já vím, znám tě,
Na to, že já strašně
MILUJUUU TĚĚĚ!!!:-*:-*:-*
Autor squatt, 03.02.2009
Přečteno 379x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tomhle je ve srovnání s Vašimi věcmi z pozdějších let vidět, jak se coby autorka vyvíjíte. Tohle je totiž zamilované pubertální vzdychání, nic víc, dokonce ani za veršovánku bych se to neodvážil označit... Zatímco "Hoří můj ráj", "Chci víc" či "Bez tebe nic" - anebo čerstvá "18+" - představují opravdové básnické hodnoty, skutečnou POEZII. Dobře, že jste to nevzdala a vytrvala! :-) W

29.08.2013 16:17:36 | Woodooman

anotace : heey , to je ma hlaska :)

03.02.2009 21:31:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí