Kroky..

Kroky..

Anotace: Pár písmenek vepsaných do papíru a nejen tam.

Jak bláhové je učinit krok zpět,
Jak složité je vyjít vpřed.
Jak zlé je býti jen tím dobrým,
Jak toužebné je býti zlým.

Za chtíčem utíkáme vpřed,
Však zanedlouho nás bláhově zastaví,
Ba dokonce vypadal jako nádherný květ,
Inspirující, barevný a jako dítě hravý.

Jak bláznivé je žít v nejistotě,
Jak nemyslitelné jíti v jedné botě.
Jak strašidelné je býti na pochybách,
Jak těžké je procházet se v chybách.

Za malovanými zdi sedíme,
Vždyť všechno vypadá dobře,
Ale jsme tam každý sám, oba sami,
Na sebe hledíme
A klaníme se božské pokoře.

Jak naivní je malovat zeď na růžovo,
Jak tmavé je srdce mužovo.
Jak šokující je odhalovat pravdu,
Jak divné, že brýle stále mění svou barvu.

Jak bláhové je učinit krok vpřed, jak složité je udělat jeden zpět…..
Autor Stepbystep, 03.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Petbab, kikis
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Plná pozoruhodných myšlenek, moc se mi líbí...*:)

05.06.2011 08:40:00 | PIPSQUEAK

mam jedno : propracovat, opakujes slova , rymy me trhaji usi, vic se s tim pomazlit...

03.02.2009 21:28:00 | saddova

Vítej:o) (ty závisláku na slovu jak:o))

03.02.2009 19:07:00 | kikis

Vítej:o) (ty závisláku na slovu jak:o))

03.02.2009 19:07:00 | kikis

Vítej:o) (ty závisláku na slovu jak:o))

03.02.2009 19:06:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí