..Šachy..

..Šachy..

Anotace: Tak co, kdo z nás vyhraje?

Jen to slovo: láska. Vyhání mě ze spárů,
Chce, abych si s ním zahrála tu nekonečnou dámu.
Hra jako každá jiná, dáma..
Avšak když prohraješ, zůstaneš sama.

Ptám se tě: co takhle pexeso?
Nebo karty?
Neumíš je hrát, já vím,
Ale můžeš vytáhnout nejvyšší – eso.

Láska je jistota,
Která ve tvářích obětí ztroskotá.
Je to třpyt,
Který by mohl být do tebe vlit.

Napadá mě ještě jedna – šachy.
Potáhnu koněm a ty?
Neznáš tah.
Autor Stepbystep, 03.02.2009
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, danaska, Mounkey, CorrimsonTom
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápad opravdu pěkný. Ale fascinoval mě rým "pexeso-eso"

04.02.2009 14:34:00 | danaska

Mě se též líbí!

03.02.2009 22:39:00 | Mounkey

myslenka pekna, zpracovani pokulhava.

03.02.2009 21:28:00 | saddova

Dobrý nápad, velmi dobrý. Zvlášť druhá a poslední sloka jsou vynikající.

03.02.2009 19:16:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí