Loď na moři

Loď na moři

Anotace: ....

Opuštěný jak loď na moři,
co neví kam má plout ,
čekajíc až se na dno ponoří,
a nebo ji odnese proud

Její kormidlo drží beznaděj,
i když nechci to už víc,
a tak mi prosím pomáhej,
chci tebe nebo nic

Čekám že za mnou připluješ,
a pomůžeš mi vstát,
protože pokud mě miluješ,
pak nemusím se bát

Nemusím se bát samoty,
z té jediné mám strach,
skákal bych za tebou přes ploty,
vždyť bez tebe jsem jen prach

Prach který může odletět,
a už nikdy se nevrátí,
však kdybys chtěla přiletět,
tak se naše láska neztratí

Proto čekám pořád u útesu,
na lodi co je jako já,
další čekání už asi neunesu,
prosím popluj se mnou dál.
Autor ARK123, 03.02.2009
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí