Pomeranč

Pomeranč

Anotace: ..přes celý svět se dokutálí až k mým (bosým) nohám.. snad.. -můžu ještě věřit?-

-
David Gray – Be mine
http://cz.youtube.com/watch?v=rCrbN9ZRzXs
-

.
V skrytu rudých plamenů
Na dně tvých tmavých očí
Toulám se
Jen tak

Chtěla bych se stavit na čaj
Na zastávce k tobě
Dnes ale
Nestaví můj vlak

Váhám?

Po chvějícím se těle
-ne, není mi zima, děkuji-
Svěží kousíčky porozkládám

Svlečena z tužeb
Oddaná chtíčům
Sama si (tě) jen tak tiše sním

Snad můžu ještě věřit
Že třeba když se zítra setmí
Až domů doprovodí mě tvůj stín

A já
I když se to nesmí
Spolu s ním
Po sypkém sněhu se bosky roztančím

***

Přes okno vyhlížím tvou tvář
Věřím, že přiběhneš v poslední chvilce
Jediným úsměvem
Zastavíš můj vlak

A pak..

..v skrytu rudých plamenů
Na špičce našich toužících rtů
Toulat se spolu budeme

Jen tak
.
Autor lennerka, 04.02.2009
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: el viento, Roger, Holis, Yukki, Bíša, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

carovny pomaranc
dakujem za pochvalu :)

15.02.2009 20:00:00 | Terulienka

Tak tohle se mi líbí.. jo o.. má svoje kouzlo, stejně jako ty..

10.02.2009 00:35:00 | Roger

ty bláho tak tohle mě odpravdu oslovilo....nevím ani čím...je tom nepopsatelne kouzlo...ST

04.02.2009 18:34:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí