Posadnutá

Posadnutá

Anotace: ..tebou..?

-
Flyleaf – All around me
http://cz.youtube.com/watch?v=yvkgBcLyTQA&feature=related
-

*

Dnes popri cestách zlietajú sa dravci
Nedočkavo
S opojnou vidinou krvavých hodov
O najlepšie miesto zápasia
Medzi sebou príliš dravo

(v očiach im iskrí túžba väzňov smútiacich za slobodou)

To tmavé topoľové listy
Kričia cez spustnuté temné polia
- stožiare z ocele znásobujú ich hlas
Že v noci rozhodla som sa
Byť len a len tvoja

(už nechcem svojmu srdcu podmienky klásť)

Tak v podvečer vyrazím
Namiesto koňa vietor si osedlám
Spoločníčkou mi bude chladivá noc
A ak k tebe nakoniec nenájdem cestu
Zamierim ku hviezdam

(nech pocity vo mne spáli ich žiarivá moc)

S vedomím všetkého
Čo vo svete striehne, raní a zabíja
Čo zastaviť nadobro môže moju púť
Za sebou nechávam škriekajúce dravce
Vidina tvojich dlaní priveľmi vábi ma

(na jediné tvoje slovo nemôžem zabudnúť)

*

Spím
A tvoja tvár vkráda sa mi pod viečka
Denne sa prebúdzam
S prchavým obrazom teba vedľa seba
To tebe patria popredné miesta
V mojich spomienkach
Ty vedľa mňa si stál
Ty si ma rozosmial
Vďaka tebe v úprimnosť verím znovu
O teba mám najväčší strach
Aj keď vôbec neľutujem
Jedinú sekundu
Ktorú sme strávili spolu

A večer
Už dávno ovečky nepočítam
Predtým než do snov ponorím sa zase
V hlave mi znie nesmelá
Pieseň večera
A ja mám pocit presne ako vtedy
- tancujúc na hudbu plazivú
Že aj na mňa predsa sadlo si šťastie
Hoci len na chvíľu

*

Zamávam
Šedivému nenaplnenému životu doteraz
Zabudnem, ako sa zajtrajška neskutočne bojím
Aj keby ďalší neúspech mal v diaľke čakať ma
Aj keby ráno teplo lásky mal schladiť mráz

(tak či tak za pokus mi to stojí)

*

„Moje ruky ťa hľadajú.. Moja náruč je ti otvorená.. Cítim ťa na bruškách prstov..
Som nažive, som nažive..
Cítim ťa všade okolo seba..“



*
Autor lennerka, 04.02.2009
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: zlomeny srdce, René Vulkán, el viento, Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No to je ale paráda! Ata slovenština, jak je krásná

15.02.2009 20:44:00 | René Vulkán

krasne :)
a dakujem za pochvalu,nebol to skutocny sen,a som si vedoma,ze mimo diktatov pisem dost divne,ale co uz xD

15.02.2009 19:58:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí