Miluju Tě

Miluju Tě

Anotace: co víc říct... jsi moje jediná,lásko a ty to víš:-* Nikol Autratová (4.2.2009,15:47)*for eL*

Pořád mám nutkání
Říkat ti všechno,
Jak tě strašně miluju,
A že mi je smutno.
Doufám, že tě nikdy
Nepřestane bavit
Ty moje slova poslouchat,
Nejde ti to jednoduše neříkat,
Nechci abys musela
O mý lásce pochybovat!

Miluju tvůj úsměv
A to jak se usmíváš,
Miluju tvý oči,
a jak se na mě díváš.
Miluju tvý ruce
A obzvlášť tvý dlaně,
Miluju tvý vlasy,
Co já bych dala za ně.
Miluju tvý prsa
A tvou nádhernou hruď,
Miluju tvý slova:
„Navždy se mnou buď.“

To víš, že, lásko, budu,
S tebou po celou dobu!
Hlavně nikdy neopouštěj ty mě!
Odejdeš mi ty…a nic mi nezůstane.

Protože miluju tvý rty,
Když se dotknou mých, tělo mi taje,
Miluju tvůj jazyk
A to jak si s mým hraje.
Miluju tvůj hlas
A to jak mě vnímáš,
Miluju tvý záda
A to jak si užíváš masáž.
Miluju tvý bříško
A to jak krásně voníš,
Miluju tvý dotyky,
Ty to se mnou umíš.
Miluju tvý obejmutí
A foukání do úst,
Miluju to, jak mě držíš,
Prosím tě, nikdy mě nepusť.
Miluju tvý chutě,
Který mě snadno s sebou berou,
Miluju tě hrozně moc,
Miluju tě zkrátka celou!
Autor squatt, 04.02.2009
Přečteno 641x
Tipy 8
Poslední tipující: lecrecia, Elishabet, Ještě dítě, hellowik, Paulín
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úžasná báznička. vášeň je slastná!

09.08.2010 22:15:00 | Elishabet

Dokonalé vyznání.

15.03.2009 21:59:00 | Ještě dítě

Krásné vyznání.

04.02.2009 17:53:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí