Sobotní ráno

Sobotní ráno

Anotace: Všem spoustu lásky poznání - v životě nejlépe žádná zklamání - to od srdíčka přeji - ať doteky lásky jen hřejí ...

Sobotní ráno, snídaně do postele,
květina k tomu, přesto to není milé.
Stydím se, že mě to vůbec netěší,
je to sic krásné, ale Tvé chování to neřeší.

Jak mě to hřálo, když jsem Tě poznala,
nyní je to "odpustek", v Tobě jsem se zklamala.
Mé srdce cítí a bije na poplach,
nemám již úsměv, stále jen strach.

...Ty jsi přítel? To je láskyplný vztah?
Říkáš, že miluješ, pro mě jsi ale krach...

....Promiň...
Autor toužím.jít.dál, 04.02.2009
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: Giginka, Holis, Kapka, Petbab, Lilly Lightová, jedam, jesterka, Mbonita, Květka Š., Simísek, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutná..krásná..líbí se mi =)

06.02.2009 23:44:00 | Giginka

Mrzí mne, že tě láska netěší...snad bude lépe. Jinak krásně napsaná báseň.

05.02.2009 09:17:00 | Lilly Lightová

:-* Víš, že tohle je špatně...

04.02.2009 18:48:00 | Simísek

Je to těžké, když víš, že to není ten pravý, pak co bude dál.Jak se rozhodnout.

04.02.2009 17:40:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí